Obavijest pravnim subjektima na području Grada Velike Gorice koji nisu otvorili svoje uslužne djelatnosti

Poštovani,

u cilju sprječavanja mogućnosti širenja epidemije korona virusom Stožer za civilnu zaštite Republike Hrvatske uveo je epidemiološke mjere kojima je dijelu poslovnih korisnika usluga VG Čistoće d.o.o. privremeno onemogućen rad i naloženo zatvaranje objekata iz kojih vrše svoju djelatnost.

Izmjenom iste Odluke uvode se druge nužne epidemiološke mjere i preporuke čime je rad istih omogućen. Pravne osobe koje nisu u mogućnosti otvoriti svoje objekte sukladno izmijenjenim  mjerama  molimo da nas o tome obavijestite kako vam ne bi ispostavili račun za mjesec travanj.

Na sljedećoj poveznici - http://www.vgcistoca.hr/informacije/obrasci-za-ispis/ - preuzmite „ZAHTJEV za privremenu obustavu fakturiranja cijene javne usluge za pravne subjekte koji nisu otvorili svoje uslužne djelatnosti“ koji ispunite te zajedno s dokazom privremenog prestanka rada (ispis iz e-Porezne ili neki drugi dokaz o privremenom prestanku rada gospodarskog subjekta) dostavite na email: odjava@vgcistoca.hr do 15. travnja 2021. godine.

Navedeni ZAHTJEV nam je potreban kao temelj za nefakturiranje usluge zbrinjavanja otpada VG Čistoće d.o.o za mjesec travanj 2021. godine.

Poslovnim subjektima koji ne dostave traženi Zahtjev i dokaze o privremenom prestanku rada usluga se redovno naplaćuje prema važećem cjeniku.

O danu početka korištenja nekretnine za obavljanje poslovne djelatnosti dužni ste obavijestiti davatelja javne usluge VG Čistoću d.o.o.

 

VG Čistoća d.o.o